perjantai 21. elokuuta 2015

vko 7

HEIPPA!

Tämä viikko on mennyt niin arkisissa merkeissä, että kirjottaminen tuntuu ehkä jopa hiukan hankalalta. Katsotaan, jos jotain saisitte tästä irti!

Maanantaina koitti taas arki, ja herätyskello soi klo 5.50. Aamupäivällä kenelläkään meistä tytöistä ei ollut tunteja, joten suunnattiin Cafe Amazoniin kahville (ja tietty kakulle). Lounaalle Guga tuli meidän kans, koska sillä on usein iltapäivällä tunteja meidän koululla. Maanantaina mulla oli muuten myös ekat espanjan tunnit, mitkä oli melko mielenkiintoiset. Ensinnäkin siksi, että "opettaja" on 23-vuotias nainen, jota enemmin kutsuisin kaveriksi. Toiseksi, espanjan ääntäminen on näköjään kovin hankalaa thaille. Niinpä nämä kaksi tuntia meni keskustellen Madridin baareista Boomin (opettajan nimi) kanssa! Koulusta mentiin suoraan Martinan ja Francescan kanssa Coffee Goldiin, jossa treffattiin Guglielmo ja Sarah (thaimaalainen tyttö, joka tuli muutama kuukausi sitten takaisin jenkeistä, jossa oli ollut vaihtarina AFS.sän kanssa). Oli kiva keskustella hänenkin kanssa tästä vaihtohommelista, ja Sarah osas antaa vähän vinkkejä just täällä olemiseen ja liikkumiseen! Illalla Fran porukat heitti mut kotiin puoli kahdeksan aikaan. Kotona ei (taaskaan) tullut vettä, joten otin pikaisen kylmän suihkun alhaalla. Oon jo melkeempä tottunut siihen, ettei aina välttämättä tule vettä, haha!

Tiistai-aamulla ei vettä tullut vieläkään, joten menin kouluun tosi freesinä, ilman suihkua tai hampaiden pesua. Koululla tapasin Gugan ja Martinan, ja hengattiin niitten kanssa melkein koko päivä! Koululla oli taas kerran jotain häppeningiä (bändi?) ja porukka kiljui ihan hulluna. En yhtään tiiä ketä siellä oli, mutta ilmeisesti joku thaimaalaiset nuorten lemppari, ahha! Koulupäivä kului kuitenkin suht normaaliin tapaan, ja koulusta äiti haki mut ja siskot suoraan Mikaan. Kotiin tultiin kuuden jälkeen, ja siitä eteenpäin lueskelin vaan mun tän hetkistä projektia (Da Vinci -koodi) ja otin NIIN nautinnollisen suihkun (johtuen siitä etten muutamaan päivään oo päässyt kunnolla suihkuun). Sain tiistaina kuulla myös, että lähetään host-perheen kanssa Singaporeen!! Jee!

Keskiviikkona oli taas normaalikoulupäivä. Aamulla hengattiin muutama tunti kirjastossa Fran, Martin ja Gugan kanssa. Todettiin myös aamupäivän aikana, ettei koulun vessat toiminut... Kiva. Liikunta tunnilla keskiviikkona mulla oli sulkapalloa, mikä muistutti kyllä enemmän kaaosta kuin sulkapalloa, mutta anyway, oli hauskaa! Viimeviikolla tehtiin englannin tunnilla sarjakuvia, joista Jeff (opettaja) lupasi palkinnot: hauskin, kreatiivisin ja paras kielioppi. Keskiviikkona hän paljasti voittajat ja mä sain M&M's parhaasta kieliopista, jee! Koulun  jälkeen mentiin äidin ja Primin kanssa Bueng Palanchaille, ja otettiin Fra matkalla mukaan. Kierrettiin Fran kanssa Bueng Palanchai ympäri ja mentiin kuntosalille! Illalla äiti teki vielä päivällisen, jonka jälkeen luin vielä Da Vinci -koodia sängyssä ennen nukkumaan menoa. Ainiin, ja päivitykseksi vielä, että keskiviikkoon mennessä mulla oli ollut selkärakkuloilla pari päivää, heh. Kuntosalilla pääsin vielä vaa'alle ensimmäisen kerran täällä, ja voin nyt sitten ihan virallisesti todeta lihonneeni täällä 5 kiloa.... Ei hemmetti, nyt täytyy kyllä ruveta vähän hillitsemään! 

Torstai-aamulla mentiin koululle street food -ravintolan kautta. Olin koululla seitsemän jälkeen, ja torstaina poikkeuksellisesti Francescakin oli siellä jo silloin! Ennen ensimmäisen tunnin alkua tsekkailtiin meidän perheiden täyttämiä lomakkeita, jotka saatiin silloin kun vielä oltiin kotimaissamme, ja tuntui ihan hirmu oudolta katsoa omaa (thai)perhettään lomakepapereista! Tämän throwback hetken jälkeen mentiin Fran ja Martin kanssa taas Amazoniin. Mulla oli torstaina ensimmäistä kertaa kotitaloutta (home economics) täällä, ja se oli kyllä niin hauskaa! Koko luokassa oli vaan täyskaaos, ja ohjeetkin unohtu välillä, mutta lopputulos oli silti kuitenkin tosi herkullinen!! Koulun jälkeen mentiin Fran, Gugan ja Martin kanssa Bueng Palanchaille. Me jatkettiin Martinan kanssa siitä Mikaan Iced toastille, ja Francesca ja Guga meni viereiseen italialaiseen ravintolaan raviolille. Mun piti mennä Fran kyydillä kotiin, mutta sitten näin, että Pai oli kanssa Mikassa, ja jäin hänen kanssaan odottamaan äitiä jumpasta. Kotona syötiin vielä päivällinen, sitten luin vähän kirjaa ja menin nukkumaan!

Perjantai-aamulla taas normaalisti koululle! Syön nykyään yleensä aina aamupalan koululla, joten söin perjantainakin. Koulupäivä meni arkiseen tapaan, mutta jotenkin se oli kuitenkin tosi kiva! Kello 15 lähdettiin tyttöjen kanssa Roi et plazalle, koska tarvittiin vähän uusia koulujuttuja, ja Martina halus ostaa jotain kauneudenhoitojuttuja! Käytiin vielä nopsasti KFC.llä ennen kuin käppäiltiin takas koululle. Koulun vieressä on aina päivän päättymisen aikaan paljon kojuja, ja sieltä napattiin Fran kanssa ihanat "mansikkasorbetit" matkaan! Viiden jälkeen käveltiin Pain kanssa Primin koululle, ja sieltä yhdessä California steak houselle, jossa syötiin, ja josta äiti haki meidät kuuden aikaan. Tultiin käymään (tosi) pikaisesti kotona, vaihdoin vaatteet, ja lähdettiin äidin kanssa Bueng Palanchaille urheilemaan! Olin taas salilla silläaikaa kun äiti oli jumpassa, ja olin aivan litimärkä jälleen kerran. Oli tosi kiva päivä kaiken kaikkiaan, vaikkei mitään kovin erikoista tapahtunutkaan! Illalla pesin vielä kriittiset pyykit (koska mulla oli enää yhdet alushousut puhtaana). Sängyssä luin vielä kirjaa ja painelin pehkuihin jo ennen kymmentä!

Tänään (lauantaina) heräsin ennen yhdeksää, ja äiti oli tehnyt mulle ja hänelle aamupalaa! Se on tosi epätavallista, mut oli tosi kivaa vaihtelua (host-äiti ei siis koskaan ennen oo tehnyt aamupalaa). Pesin vielä loput pyykit ja rentoilin aamupäivän. Lounaan jälkeen kello kahden aikaan käppäilin Gugalle, josta hänen äitinsä heitti meidät Bueng Palanchaille. Hengailtiin vaan ja käytiin Be Bearissa milkshakella ja honey toastilla. Yritettiin päästä kans kokeilemaan polkuvenettä järvellä, mutta jostain syystä tää mies, joka "myy" näitä polkuhetkiä, ei halunnut meidän kahden menevän samaan veneeseen, joten päätettiin ettei mennä ollenkaan. Päädyttiin vaan harhailemaan ympäri puistoa, ja nyt istutaan Ristorante dal Peruginossa oottelemassa Martinaa ja Francescaa. Mulla on taas niin huono netti (en tiedä miksi), että oli pakko kirjottaa täällä wifin voimin! Taidetaan nyt tilata syötävät ja juotavat, joten ensikertaan!



Kuvia maanantailta.





Tää kuva kertoo sun onnen ja epäonnen värit sen päivän mukaan, milloin oot syntynyt. Esim. mun epäonnen väri on violetti!




Puhelinkoppityttö hehkeänä koulupäivän jälkeen!
Tiistailta.


Selkäpäivitystä...

Kuvia keskiviikolta.
Koulunvessa-selfie, tietenkin.







Tältä mun selkä näytti keskiviikkona, haha.

Nämä kuvat on torstailta!
Aamupala street-ravintolassa

Home economics tunnilta!!




Nähtiin kuollut kilppari :(

Perjantain mansikkasorbetti!!

Tässä vielä aikasemmin tältä päivältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti