maanantai 18. tammikuuta 2016

vko 29

MOIKKELIS!

Kirjoitan (taaaaaas) myöhässä, ja nyt onkin jo tiistai. Mulla meni kuitenkin viikonloppu taas touhutessa, ja maanantainaki riitti puuhaa iltaan asti, joten nyt on vasta tullut väli postaukselle.

Koko viikko meni niin arkisissa merkeissä, etten nyt millään jaksa kirjoittaa päivistä yksitellen. Maanantai ja tiistai oli kokeita, mutta siinä kaikki, mikä oli poikkeuksellista. Olen pahoillani, mutta aina ei vaan jaksa kirjottaa niin pitkästi ja yksityiskohtaisesti. Perjantaina kuitenkin otin koululta bussin klo 16 aikaan kohti Ubon Ratchathania, joten "varastin" yhden tunnin koulusta, hehhe! Sunnuntai-iltaan asti olin siis Ubonissa Anniinan (toinen ja ainoa vaihtari Suomesta mun lisäksi) host perheellä. Kierreltiin kaupungissa ja kauppakeskuksissa, mikä oli kyllä tosi kivaa vaihtelua tähän Roi etin arkeen! Oli myös ihan hullun outoa puhua suomea niin että joku vielä ymmärtää. Täytyy myöntää että tuli kyllä pölötettyä ihan huolella ja aamuyöhön asti molempina päivinä! Ja tietysti huippua oli myös päästä McDonald'siin syömään, koska täällä Roi etissa meillä ei sitä ole siis ollenkaan... Oli kyllä super kiva viikonloppu! 

Sunnuntaina tulin siis vasta klo 21 aikaan bussilla takaisin kotiin, ja maanantaina jatkui taas arki. Aamulla menin normaalisti kouluun, mutta ennen klo 12 Martinan host äiti haki mut ja sen johonkin armeijan seremoniaan, koska Martinan host isä on siellä siis yksi tärkeimmistä kenraaleista (vai miksi sitä armeijan korkea-arvoisinta ihmistä kutsutaan :D). Siellä meni kello viiteen asti, mutta oli kyllä hieno seremonia. Päästiin näkemään myös todella hieno Muay Thai (thainyrkkeily) show! Wow, olin ihan amazed, haha! Otin paaaaaljon videoita, joita ehkä joskus vielä pääsette näkemään! Oli kuitenkin kammottavaa katsottavaa, kun sotilaita vaan pyörtyili sen seremonian aikana, kun kauheet varusteet ja asennossa piti seistä suorassa auringonpaisteessa yli tunti. 
 Seremonian jälkeen olin Martinalla yhdeksään asti, kunnes host perhe haki mut kotiin!

Tänään (tiistaina) koulussa on ollut EP Open house, eli siis on kojuja, joissa esitellään mitä kaikkea meidän koulussa voi opiskella. Ollaan Martinan kanssa oltu siellä auttelemassa aamupäivä, jonka jälkeen ollaan itse päästy kiertelmään kyseisellä hulabaloolla. Lounaalle lähdettiin koulun ulkopuolelle, ja nyt ollaan In The Mood For Love -kahvilassa kirjoittamassa tätä. Loppupäivään ei ihmeellisimpiä suunnitelmia. 

Anteeksi vielä kovin, kovin lyhyttä tekstiä tällä kertaa, mutta oon ollut perjantaista asti nuhassa ja alkaa voimat olla vähän loppu, joten ei oikeen jaksa keskittyä kirjotteluun. Nyt ollaan muuten jo yli tammikuun puolivälin!?!

Syötiin lounas tiistaina Bueng Palanchailla.

Munkkeja tien vieressä keskiviikkona.


Onnituin kerrankin tekemään kulmakarvani nätisti (illalla tietenkin) hahaha! Olin niin ylpeä :D

Tihrustelua koululla torstaina. ps. Tunnistatteko tähtikuviot?
 Tästä alaspäin tulee viikonloppukuvia!
Perjantaina bussissa menossa Uboniin!







Jälleennäkeminen rakkaani kanssa <3

Anniina!








Oli oikeen luksusta, kun sain HAPANKORPPUJA Anniinalla!! Wau, että oli kyllä hyviä.

Auntie Anne's -aamupalalla sunnuntaina.




Bussilippu.


Lauantai-illalla "illallisella"!


Paluumatkalta sunnuntaina.


Maanantailta.
Maailman herkullisin ja helpoin jälkkäri: Banoffi! Varmana teen kunhan takas pääsen, haha!

Ihania, ihania koiranpentuja Martinalla, josta yksi jo luvattin lähettää mulle Suomeen :D




Armeijan seremoniasta.



Vasemmalta: Martinan host äiti, minä, armeijan päällikön vaimo, Martina ja jonkun toisen kenraalin vaimo.

<3
 Tältä päivältä.


5 Bahtia!!! Iso vesimelonin pala!!! Reilu yksi sentti!!!!

Thai käsitöitä, kaiverrettuja vesimeloneja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti