maanantai 11. tammikuuta 2016

vko 28

MOIKKA!

Kirjottelen nyt vasta maanantaina, koska en oo ollut kotona koko viikonloppuna. Tänään alkoi kuitenkin taas arki ja naamallehan pamahti suoraan Midterm-kokeet! 

Viime maanantaina mulla meni kokopäivä maatessa kotona lukiessa The Fault In Our Starsia. Ei siitä sen enempää kerrottavaa.

Tiistaina mentiin Gun kanssa Been aroundiin lounaalle. Jatkettiin sieltä Roi et plazalle, ja sieltä Indy cafeen ihan vaan istuskelemaan. Mentiin sieltä vielä illalliselle yhdessä italialaiseen, josta Guglielmon vanhemmat heitti mut kotiin ennen yhdeksää. (huom. tästä ei tarvitse nyt ajatella, että tässä ois joku treffikuvio meneillään, vaan ihan kavereita ollaan ja kaiken lisäksi Gu on homo :D)

Keskiviikkona heräsin melko myöhään, ja heti kun sain itteni kuntoon lähettiin Gun kanssa Robinsonille. Skypetin Starbucksissa äitin kanssa, ja loppupäivä/-ilta meni vaan kierrellessä kauppakeskuksessa syöden herkkuja. Kotiin tulin klo 18 jälkeen ja makoilin vaan loppuillan.

Torstai meni aika keskiviikon tapaan. Mentin taas Guglielmon kanssa Robinsonille, koska se oli ostanut kolmen päivän wifin Starbucksilta, ja sehän piti tietenkin käyttää. Kokopäivä meni siis taas siellä. Kotiin tulin taas klo 18 jälkeen ja loppuillan luin The Fault In Our Starsia.

Perjantaipäivän hengailin kotona ja puhuin iskän kanssa pikaisen puhelun. Kun mun host äiti tuli töistä vähän ennen neljää lähettiin Huay Mekiin, Kalasinin provinssiin, jossa oli jotkut uuden vuoden jälkeiset juhlat. Syötiin siellä hyvin ja vaihdettiin lahjoja. Ennen kymmentä äidin kaveri heitti mut ja siskot sen luo, missä oltiin yö. Mun oli illalla pakko vielä katsoa The Fault In Our Stars -leffa, koska siellä oli wifi!

Lauantaina lähettiin täältä äidin kaverilta ennen klo 11 yhden järven rannalle Kalasinissa. Vietettiin kokopäivä rannalla, syötiin hyvä lounas, kahlailin vedessä ja mentiin vielä jonkin ihme kumi"sohvan" päälle veneen perään siskojen ja perhetuttujen lasten kanssa. Oli kyllä aivan järjetöntä menoa, lennettiin kunnon ilmalentoja tän "sohvan" kanssa ja pitää kyllä myöntää että välillä olin kyllä aika pissat housuissa… Olin tietenkin vanhin, mutta varmaan kaikista peloissani, hahha! Sieltä lähdettiin klo 16 aikaan takaisin Roi etiin ja ilta menikin taas vaan kotosalla.

Sunnuntai-aamulla lähettiin heti klo 10 aikaan perheen kanssa Kugasingiin host isän siskolle. Hengailtiin siellä vaan klo 15 asti, syötiin lounas/illallinen, jonka jälkeen lähettiinkin jo kotiin. Oltiin kotona ennen kuutta, joten en enää ehtinyt ulos kirjottamaan blogia. Hengailin ja opiskelin vähäsen tulevan viikon testeihin ja menin aikasin sänkyyn.


Tiistailta.



Keskiviikolta.
"Meidän" kissat ulkona!
 Perjantailta.
Lahja, jonka pistin kiertoon uuden vuoden pippaloissa.


Yöpaikka perjantaina.
 Lauantailta.
Hulppea aamiainen!

Lahja, jonka sain lahjojen vaihdossa!


Thaimaan prinsessan silta.

#OnlyinThailand -näkymä moottoritiellä...



Rannalta, jossa oltiin perhetuttujen kanssa.














Sunnuntailta.

Epätoivoista opiskeluyritystä sunnuntai-illalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti