perjantai 20. marraskuuta 2015

vko 21

HEIPPA!

Taas on viikko vierähtänyt. Vaihtovuoden puoliväli häämöttää jo uhkaavasti parin viikon päässä, hurjaa!! Välillä tuntuu että päivät matelee matelemistaan, mutta heti kun ajattelee vuotta kokonaisuudessaan, niin huomaa kyllä että aika on mennyt aivan super nopeasti.

Sunnuntaista kirjoitinkin viimeksi jo lyhyesti. Tultiin Kukasingista kotiin ennen neljää, ja viiden aikaan menin Martinan kanssa Cake libraryyn, jossa söin ah, niin ihanan mixed fruits crepes! Cake librarystä käppäiltiin vielä torin kautta Bueng Palanchaille, jossa oli ollut jokin paraati. Löydettiin sieltä sitten vielä jotkut markkinat, joissa käytiin pyörähtämässä! 

Maanantaina alkoi taas kouluviikko. Maanantaisin mulla ei kuitenkaan liiemmin ole tunteja, joten käveltiin Martinan ja Gun kanssa postille, jossa Martina postitti muutamat kirjeet. Sieltä otettiin tuktuk Robinsonille, josta sain vihdoin ostettua juttuja, joita oon jo kauan tarvinnut! Koulun jälkeen mentiin syömään host äitin opettaja kavereitten kanssa. Yksi heistä oli käynyt viime kesänä Suomessa, ja hän kertoi että Suomi on "wonderful"! Loppuillan löllöilin vaan kotona.

Tiistaina söin ihanan tutun ja turvallisen aamupalan: mysliä maidolla!! Koululla saatiin heti aamulla kuulla, että AFS Bangkok tulee käymään koululla, joten aamupäivä meni AFS Bangkokin vapaaehtoisten kanssa jutskaillessa. Koulun jälkeen mentiin suoraan perheen kanssa WunWan -ravintolaan syömään ja loppuillan vietin taas vaan kotosalla. Illalla huomasin kuitenkin epäonnekseni, että mun lompakko oli kadonnut... Joku on sen siis multa koulupäivän aikana vienyt, hohhoijaa, pitikin tänne asti tulla se hukkaamaan (sitä ei siis vieläkään ole löytynyt).

Keskiviikkona oltiin Gun ja Martin kanssa vähän myöhässä thaitanssiharjoituksista, mutta sulattauduttiin kuitenkin hyvin kesken matkaan. Etsittiin koko aamupäivä mun lompakkoa erinäisistä paikoista, mutta ei vaan löytynyt. Kysyttiin kaikilta henkilökunnaltakin ja oppilailta, mutta kenelläkään ei ollut mitään havaintoja. Joskus klo 13-14 aikaan mentiin Guglielmon ja Martinan kanssa In the mood for loveen, jossa juotiin milkshaket ja syötiin ihana mixed fruits -honey toast. Koulusta menin suoraan Martinalle, koska mun host äidillä oli joku tapaaminen, eikä hän voinut hakea mua suoraan koululta. Illalla mentiin perheen kanssa vielä KFC.lle illalliselle.

Torstaina oli taas normaalisti thaitanssiharjoitukset aamulla paraatia varten. Koko muukin koulupäivä meni normaaleissa merkeissä. Koulun jälkeen kävelin Bueng Palanchaille, tai tarkemmin sanottuna Pizza 101.lle, jossa treffasin Gugan. Mä söin siellä mahtavan tonnikala-sipuli-sieni -pizzan ja Guga juustohampparin. Kotiin tulin Gun host vanhempien kyydillä seitsemän jälkeen. Mun oli tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan, koska olin ihan super väsynyt, mutta päädyin kuitenkin puhumaan facetimeä Eepen ja Kassun kanssa yhteentoista asti!

Perjantaina koulupäivä meni taas ihan arkiseen tapaan, saatiin vaan kuulla, että M6 ei ole tunteja joulukuuhun asti, joten mulla jatkuu espanja vasta sitten joulukuun alussa. Lähdettiin neljän aikaan Martinan ja Guglielmon kanssa Roi et plazan kautta Bueng Palanchain läheiselle torille, josta mukaan tarttui pari sticky-rice "pihviä" ja kookosfrappé. Sieltä käppäiltiin Martin kanssa niille, ja Gu meni käymään kotona. Vaihdettiin vaatteet ja tavattiin taas ennen kuutta Pizza 101.lla (kyllä, oon ollut sillä nyt kahtena päivänä peräkkäin....). Syötiin juustoisat pizzat siellä, tällä kertaa koitin seafood (merenelävät) -pizzaa, joka osoittautui oikeen maukkaaksi! Jälkkäriksi vedettiin vielä pannukakut vaahterasiirapilla. Ei tarvinnut kyllä hetkeen syödä sen jälkeen! Kotiin menin yhdeksän aikaan ja soittelin vielä nopsaan mamman kanssa.

Tänään (lauantaina) tulin kirjoittamaan blogin taasen tänne Been around -kahvilaan, mutta loppupäivän suunnitelmat on vielä avoinna. Palaillaan asiaan ensiviikolla!


Muutamat kuvat sunnuntailta.



Bueng Palanchai alkaa olla jo jouluvaloissa.



Markkinat Bueng Palanchain lähellä.

Maanantain löytö!!
Tiistailta. 


Pitkästä aikaa koulutyttökuvaa, hehheh!

Kuninkaan kuva koulun seinällä.
Keskiviikko. 



Torstaina räpsityt kuvat.


Aamun ensimmäinen tunti meni purkaessa uusia pulpetteja ja tuoleja pakkauksista. 

Olen löytänyt täydellisen combon Iced toastiin.
 Perjantain ravintolareissulta.




Tänään Been aroundissa!




ps. Näkyykö teillä kuvat normaalisti tässä postauksessa? Mulla meinaan ei näy, mutta jos teille näkyy, niin hyvä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti