tiistai 19. huhtikuuta 2016

Songkran 2559

MOIKKA!

Kirjottelen nyt tosi nopsaan, sillä istun parhaillaa Koh Phanganin rantahostellilla nauttimassa iltapäivänauringosta. Oon täällä nyt semmoset viisi päivää kavereitten kanssa chillailemassa viimeisiä kertoja yhdessä ennen kotiin paluuta, mutta kerron tästä reissusta sitten kun oon tullut takaisin täältä etelästä!

Viime viikolla oli siis SONGKRAN eli Thaimaalainen uusi vuosi! Sitä juhlitaan täällä siis kolmenpäivän koko maan kattavalla vesisodalla. Mun host perhe meni toiseen kaupunkiin Songkranin ajaksi, joten mä olin kolme yötä Martinalla. Ostettiin sitten tietenkin vesipyssyt, vauvatalkit ja kukkapaidat, niinkuin juhlaan kuuluu. Oli ihan super hauskat kolme päivää kyllä!! Ensimmäinen päivä vietettiin Martin ja Pairin kanssa kierrellen kaupungissa ampuen muita kaupungilla kulkijoita, mukaanlukien kävelijät, pyöräilijät, moottoripyöräilijä ja autoilijat. Illalla mentiin vielä Pairin kavereiden kanssa yhdelle kahvilalle, jossa oli super isot saavit jääkylmää vettä, ja siitä saatiinkin aika hyvät reaktiot ja sodat aikaiseksi!
 Seuraava päivä meni hengaillen Gun ja Martin kanssa. Suurinosa ajasta oltiin Italialaisen ravintolan edessä haastamassa "riitaa" läiskien ja ampuen toisiamme ja ohikulkijoita. Illaksi mentiin Bueng Palanchaille super siisteihin vaahtobileisiin kunnon bilemusiikin ja vesisuihkujen kera!!
 Songkranin viimeisenä päivänä kierreltiin ympäri Roi etiä Martinan, Gun ja Gun host perheen kanssa heidän lava-autollaan isot vesisaavit kyydissä. Saatiin kyllä taas ihan kiitettävästi vettä päällemme ja vauvatalkkia naamaan, haha! 
 Pakko sanoa, että oli kyllä ihan parasta aikaa nämä kolmepäivää!! Juhlaa siis vietetään tässä vaiheessa vuotta, koska tämä on vuoden kuuminta aikaa ympäri Thaimaata. Lämpötilat hipoo tällä hetkellä siis 45.ttä, joten tälläinen vesisotameininki oli enemmän kuin toivottu. Pakko päästä tänne useamminkin juhlimaan Songkrania!!

Kirjoittelen taas kunhan saan tämän vähän vajaan viikon lomailtua täällä Koh Phanganin saarella!
Alle kuukausi kotiinpaluuseen......

Martina ja Pair <3






Vaaleansininen ase on mun!





Lounastauolla sticky rice ja kanaa!

VAAHTOBILEET!!




Märät ja puuteroidut tytöt!









Lava-autossa läiskimässä muita ihmisiä!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti