lauantai 13. helmikuuta 2016

vko 33

HEIPSAN!

Viimeinen koulupäivä Thaimaassa taputeltu. Huh-hulluutta! Ensiviikon maanantaina täytyy enää mennä koululle pyytämään todistusta ja that's it. Seitsemän kuukautta vietin joka arkipäivän Strisuksa koululla, ja nyt se on ohi. Ei vaan voi kässätä.

Viime sunnuntai-illalla oli joku buddhalainen juhla (?), jota vietettiin syöden hyvin ja tanssien temppelille kovan musiikin pauhatessa taustalla. Juhlittiin Martinan ja Guglielmon kanssa Gun talolla, josta mentiinkin temppelille Gun host vanhempien kanssa. Oli super kiva ilta!

Kouluviikko on mennyt muuten aivan arkisissa merkeissä, mutta koko viikon on ollut käynnissä tämä "Buddy-Budder -peli", josta viimepostauksessa jo kerroinkin. Sain joka päivä jotain pientä purtavaa joltain mysteerihenkilöltä, mikä oli tosi suloista!

Perjantaina oli viimeinen koulupäivä. Koko koulu juhlisti M6 (viimeistä "lukion" astetta) ja M3 (viimeistä ylä-asteen astetta) seremonioilla, joissa oli kyllä niiiiiiin ilo olla mukana! Vaikka ei nyt mistään varsinaisesti valmistutakaan, niin oltiin yhdessä M6 kanssa, koska lopetetaan opinnot Strisuksa koulussa. Heti aamusta asti kaikki liimaili toisiinsa sydäntarroja ja jakoi kukkasia ja pehmoleluja. Vaikka varsinaisesti tämä päivä olikin M6 ja M3 valmistumista varten, oli siihen myös yhdistetty ystävänpäivän viettoa. Seremoniat oli kivat, ja tuli oikeen rakastettu fiilis. <3 Päivän jälkeen olinkin täynnä tarroja + sain jopa kaksi ilmapalloa, kaksi ruusua ja suklaatakin sekä paaaaaljon sydänkarkkeja!! Jee, ihania ihmisiä! Oli vähän haikeat fiilikset päättä opiskelu täällä, varsinkin kun kaikki on ollut niin ihania. Kaikin puolin oli kyllä kertakaikkiaan mahtava viimeinen koulupäivä!! 
 Koulun jälkeen mentin Pairin ja Martinan kanssa postiin, jossa lähetin ensimmäisen paketin täältä Suomeen! Nyt jännätään, meneekö perille... Toivotaan! Illalla mentiin vielä Thaimaalaiselle illalliselle Pairin, Martinan ja Gun kanssa kaikki yhdessä. Aivan mahtava päivä!

Tänään (lauantaina) aamulla pesin ensin pyykit valmiiksi ensiviikon leiriä varten. Kun sain pyykit pestyä ja muut hommat tehtyä käppäilin Been Aroundiin, jossa mun oli tarkoitus kirjottaa tämä postaus, MUTTA wifi siellä ei toiminut. Höh. Soitin sitten pikaiset skypen äitin ja Tonin ja Assin kanssa. Myöhemmin Gu tuli sinne, ja syötiin yhdessä lounas. Päätin kuitenkin, että kirjotan tämän tänään, joten tultiin Guglielmon talolle, josta sain wifin "lainaksi" postausta varten! Loppupäivän suunnitelmat on vielä avoinna, tuskin mitään ihmeellisempää.

Ensiviikolla voi olla, ettei postausta tule leirin takia, mutta kirjoitan kyllä kunhan kerkeän! Ja anteeksi lyhyehkö postaus, mutta laiskottaa, hahha! Kuvia sitten taas vähän enemmän (sekalaisessa järjestyksessä tosin)!
Kuvia vime sunnuntailta!




Vasemmalla on Guglielmon host äiti, loput ovat hänen kavereitaan!




Temppelillä.



Vasemmalla Gun host isä, oikealla äiti!




Tämä kuva pamahti nyt tähän, mutta tältä näytin eilen, perjantaina seremonian jälkeen!

Iloinen Sini viime lauantaina!

Viime lauantain herkuttelua.....

Sunnuntaina syötiin tän näköistä ruokaa ennen temppelille tanssahtelua.

Sunnuntain lounas..... Minä ja Gu, kaksi pizzahullua!

Bueng Palanchai.

Ensimmäiset "lahjat" mun budderilta!
 Martinalla koiravauvoja!!!






Martina host siskon tekemiä macaronseja! Super hyviä!!

Aamunavauksesta keskiviikkona.

Joesta lähellä koulua.

Autettiin Martinan äitiä keskiviikkona tekemään jellyä!
 Tästä alaspäin tulee eilisiä valmistumis/ystävänpäiväjuhlistus kuvia!

<3






Käveltiin tälläisella "kujalla", jossa muut oppilaat lätki meihin tarroja!


M6 eli valmistuneet! +Me siellä jossain...

Eilinen dinner.


Toinen kuva kaikista meistä koulun lopettavista!





Menossa kujalle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti